Почитувани,

нека германскиот јазик ви биде уште еден клуч за отворање на многу врати во Европа.

Институтот за јазици при Филолошки факултет УГД – Штип нуди можност за изучување на германски јазик на интерактивен и современ начин во мали групи, за основци, средношколци, студенти и возрасни. Стекнете се со познавање на германскиот јазик (по нивоа ). Курсот ќе трае 3 месеци / 2 пати неделно по час и 30 минути за само 4000 денари. Не ја пропуштајте оваа одлична можност и зголемете ги шансите за наоѓање работа на пазарот на трудот, како во Македонија така и во Германија.

Повеќе информации и пријавување на : 075/871 993 или на маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пријавувањето ќе трае до 15.02.2018!

Средба на 18.02.2018

Почеток со часови од 1 Март!

Локација: во центарот на градот.

Технички секретар

Јасминка Миланова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.