Почитувани, институтот за јазици при Филолошки факултет УГД – Штип нуди можност за изучување на англиски јазик на интерактивен и современ начин во мали групи за основци, средношколци, студенти и возрасни. 

Стекнете се со познавање на англиски јазик (по нивоа).

Курсот ќе трае 3 месеци / 2 пати неделно по час и 30 минути за само 4000 денари.

Позитивна мотивација и забавно учење во мали групи !

Учењето на англискиот јазик не е луксуз – учењето на англискиот јазик е потреба !

Повеќе информации и пријавување на Меил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пријавувањето ќе трае до 01.03.2018!
Локација: во Текстилното училиште-Штип

Технички секретар

Јасминка Миланова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.