Филолошкиот факултет при УГД Штип упатува

ПОВИК

ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ШТИП

Почитувани студенти!

Ве покануваме активно да се вклучите во формирањето и работата на книжевниот клуб „КУЛА“. Идејата е да создадеме место каде ќе пулсира културниот, книжевниот и забавниот живот, а вие да бидете најсилниот двигател. Тоа треба да биде катче каде ќе се дружите, творите, креирате, истражувате, ќе разменувате идеи и искуства и ќе создадете пријатна средина за престој.

Ве очекуваме заедно да ја осмислиме концепцијата и да дадеме една поинаква димензија на студентското дејствување.

На ден 20.3.2019 (среда) во 10.00 часот ве очекуваме во Универзитетската библиотека, Кампус 4.

За сите ваши прашања и коментари обратете се на адресата : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Со почит

Проф.д-р Драгана Кузмановска

Декан на Филолошки факултет

Технички секретар

Весна Конзулова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.