Трет Меѓународен студентски форум „Студентската заедница и развојот на хуманистичките науки во XXI век“ во Воронеж, Русија

Почитувани колеги!

Ве покануваме да земете учество во Третиот Меѓународен студентски форум „Студентската заедница и развојот на хуманистичките науки во XXI век“, кој ќе се одржи на 18-20 април 2019 во Воронешкиот државен универзитет во Воронеж, Русија.

Во рамките на форумот ќе се организира интелектуална игра, посветена на Годината на театарот во Русија: „Драматургијата на А. С. Пушкин и Н.В. Гогољ“.

Информационото писмо со формуларот за пријава се наоѓа во прилог.

Официјални јазици на форумот се руски и англиски.

Со почит,
Организациски комитет

ЗАЯВКА УЧАСТНИКА

Информационо писмо

Технички секретар

Весна Конзулова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.