Институтот за јазици на Филолошкиот факултет при УГД го заврши првиот циклус на интерактивни курсеви за странски јазици.

На учесниците на 20 јуни свечено им беа доделени сертификатите за нивоата на знаења со кои се стекнаа за време на курсевите. Оваа активност на Институтот за јазици на Филолошкиот факултет продолжува наесен, за што пријавувањето е во тек. Интензивните курсеви започнуваат на 3 септември, а екстензивните од 26 септември 2018 година.

Технички секретар

Весна Конзулова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.