Почитувани,

ве информираме дека наградниот конкурс за најдобра творба во поезија и проза што го распиша Филолошкиот факултет-Штип е продолжен до 12. 04. 2019. Творбите може да се испраќаат на адреса: Филолошки факултет при УГД-Штип, ул. „Крсте Мисирков“ 10А, пош. фах 201, 2000 Штип или лично на Филолошки факултет при УГД - Штип, Книжарница Кампус 4.

 

Технички секретар

Весна Конзулова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Јулијана Денкова

Тел: +389 32 550 082

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.