Почитувани студенти, ве известуваме дека поради вонредната состојба (затворени основни и средни училишта), во следната Априлска (дополнителна) сесија, Филолошкиот факултет не е во можност да ги спроведе испитите по предметите од областа Методика на наставата по странски јазик и книжевност. Овие предмети се слушаат во VIII семестар и испитот се состои во одржување успешен практичен час во училиште.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.