Согласно Одлуката бр. 1903-149/1 од 04.11.2019 година, се објавуваат избори за факултетско студенско собрание на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип.

Конкурсот трае 8 дена со почеток од 04.11.2019 до 12.11.2019 година.

Сите заинтересирани студенти за членови на факултетско студенско собрание треба да достават лична пријава и потврда за студент на Филолошки факултет од студентски прашања (потврда за интерна употреба).

Потребните документи се доставуваат кај техничкиот секретар на Филолошки факултет, Јулијана Денкова, Кампус 4, Штип.

Сите пријави ќе бидат разгледани од страна на изборна комисија за спроведување на изборите.

Изборите ќе се одржат на ден 04.12.2019 во седиштето на Филолошки факултет ул. Крсте Мисирков 10-А (КАМПУС 4) , Штип во период од 10 часот до 15 часот.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.