Во четврток (16.5.2019 година) во aмфитеатарот на Кампус 4 - Филолошки факултет, со почеток во 9 часот, ќе се одржи предавање на тема „Колоквијалната лексика кај студентите" на проф. д-р Елена Ј. Грујоска од Институтот за македонски јазик „Крсте П. Мисирков“ - Скопје. 

Ве покануваме да присуствувате.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.