Почитувани љубители на германскиот јазик и култура,

Гете-институт Скопје со задоволство Ве поканува на филмска вечер на 24.10.2019, во 20:00 часот во Кинотека на Северна Македонија.

Ќе се прикажува вториот од серијата германски филмови на тема силни жени/ жени за пример- DIE FREMDE на режисерот Feo Aladag.

Повеќе информации ќе најдете тука.

Се радуваме на Вашата посета!
Тимот на Гете-институт Скопје

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.