Почитувани,

Ве покануваме на настанот што ќе се одржи во вторник, во организација на Групата за итaлијански јазик и книжевност.

Датум и место: 5.11.2019 г., 11 часот, свечена сала на Правен факултет

Наслов: „Театарот како прибежиште: Human beings"

Предавач: Данило Кремонте, режисер и основач на интеркултурната театарска работилница „Human beings" од Перуџа.

Настанот се организира по повод Неделата на италијанскиот јазик во светот.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.