Првите 60 новозапишани студенти во учебната 2020/2021 г. на која било студиска програма на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“, ќе бидат ослободени од плаќање партиципација за првата година од студиите.

Повеќе...

Почитувани колеги!

Ве покануваме да учествувате во Петтата меѓународна научна конференција „ФИЛКО“: филологија, култура и образование што ќе се одржи на 2-4 април 2020 година на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, Македонија.

Повеќе...

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.