Се известуваат сите заинтересирани дека Германската амбасада заедно со Гете Институтот и Кинотеката организираат манифестација „Денови на германскиот филм“, што ќе се одржи од 1 до 4 септември, во летното кино „Мирно лето“ на Кинотеката во Скопје.

Програмата содржи наградувани играни филмови и неконвенционални, автентични кратки филмови.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.