Ве известуваме дека тестирањето за одредување на ниво на познавање на англиски јазик ќе се спроведе на 12.10.2023 г. (четврток) во 13 часот во амфитеатарот на Кампус 4 во Штип. Присуството е задолжително.

YABANCI ÖĞRENCİLERE İNGİLİZCE DERSELERİ İLE İLGİLİ DUYUR

İngilizce dil bilgisi seviyesini belirlemeye yönelik sınavın 12.10.2023 (Perşembe günü) saat 13.00’te, İştip Kampüs 4 amfitiyatrosunda gerçekleştirilecek. Ktılım zorunludur.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.