Се известуваат студентите-германисти и сите заинтересирани студенти и колеги дека рокот за пријавување за „Меѓународната парламентарна стипендија“ (IPS) на германскиот Бундестаг за 2023 е продолжен до 31 август 2022 г.

Детални информации на следниов линк: //skopje.diplo.de/mk-de/aktuelles/-/2525986 und www.bundestag.de/ips

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.