Се известуваат сите студенти на прв и втор циклус на студии на Филолошкиот факултет дека изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Филолошкиот факултет ќе се одржат на 25.03.2021 г. (четврток) по електронски пат.

Студентите ќе добијат линк за гласање на нивните студентски e-mail адреси на денот на гласањето. 

Сите заинтересирани студенти кои сакаат да се пријават за претседател или за членови на Факултетското студентско собрание треба да испратат потпишана пријава (со назнака дали се пријавуваат за претседател или за член) на следниве адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

или по пошта на следнава адреса: Филолошкиот факултет, ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А, 2000 Штип. 

 

Пријавувањето е до 05.03.2021 година (петок). 

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.