Филолошкиот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“  во Штип организира хуманитарна акција „Подари играчка“.

Секој од вас може да се вклучи во оваа хуманитарна акција и да донира играчка, книга, сликовница или боенка. Донираните подароци ќе бидат наменети за дечињата од одделот Педијатрија при Клиничкиот центар во Штип.

Да бидеме хумани и да им ги разубавиме божиќните и новогодишните празници на овие дечиња.

Акцијата започнува на 23.12.2019 година (понеделник).

Играчките ќе можете да ги доставите во Кампус 4 во кутија која ќе биде поставена на влезот, веднаш пред амфитеатарот.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.