Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип денес го посети одделот за Педијатрија при Клиничкиот центар во Штип за да ги донира подароците од организираната хуманитарна акција „Подари играчка“.

Се надеваме дека барем малку ќе им ги разубавиме Божиќните и Новогодишните празници на овие дечиња.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.