Излегува од печат новиот број на списанието КУЛА, списание на студентите на Филолошкиот факултет при УГД Штип.

Во него ќе читате:

  • Актуелно на Филолошки
  • Активности на студентите во рамки на Еразмус + програмата
  • Јазично катче
  • Осврти. Учење на странски јазици кај деца со дислексија
  • Студентско книжевно перо
  • Интервју
  • Годишен хороскоп

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.