Институтот за јазици при Филолошкиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип организира тримесечни Online курсеви по шпански јазик.

Институтот нуди квалитетна и креативна online настава со искусен професор по шпански јазик.

Часови: 2 x неделно по 2 часа (вкупно: 50 часа).

Термини: по договор со групата.

Цена на курсот: 4000 ден.

(можност за плаќање на две рати)

Пријавувањата се во тек!

Искористете го Вашето слободно време и учете од дома!

Контакт: м-р Марија Тодорова, виш лектор

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Технички секретар

Јулијана Денкова
Тел: +389 32 550 150
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Влатко Берковски

Тел: +389 32 550 068

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Виолета Шаклева

Тел: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.